Trigger isn't sending a pulse to a Tree Prop

So in my friend’s game a tree gets destroyed and then triggers a trigger. The trigger has a delay of 2 secs then it shows the prop. But after 2 secs in game it doesn’t show. Any thoughts?

(I need to use a trigger bc channels for later stuff)

1 Like

Can you show any pictures? I’m better at facing problems by looking at them.

Ok one sec.

Screen Shot 2024-01-20 at 11.26.31 AM
Bottom wire is tree being destroyed so it sends a pulse to the trigger. Trigger with delay of 2 secs.
The trigger then shows the prop.

1 Like

Can you show the settings of the channel? Like what the tree sends on and what the trigger receives on? Also, what do the wires do?

1 Like

No Im not using the channels yet. Just wires for now. Srry for confusion.

1 Like

Okay. So when the prop is destroyed, the trigger is activated, and delays for two seconds and makes the prop appear again, yes?

Yes that’s right. But it won’t show.

Let me try recreating the setup.

1 Like

Oki.

(Mobile is making this 10x worse to test)

2 Likes

Oof.

1 Like

There’s one part that won’t work for me, and it’s connecting the trigger to the tree. Other than that, I copied what you did.

Ok did it work for u? You could prob use channels.

No, mainly because I can’t connect the trigger to the tree. Maybe channels will work?

Yes I think it will show the same effect.

1 Like

Then let me finish testing this.

1 Like

Strange. I think it has to do with the prop being destroyed. What if you used a sentry as the props health with respawn enabled?

Hmm that might work. Ill test to spare you the pain of mobile.

1 Like

The only annoying part is that sentries aren’t hidden in game.

1 Like